Zoek
Sluit dit zoekvak.

Vastberaden puppy maakt “ruzie” met baasje omdat het park gesloten is.

Nadat de ochtendplannen van deze teleurgestelde hond om in het park te spelen in het water vielen, besloot hij om zijn “mening” te ventileren. Maak kennis met “Walter Geoffrey.” Deze hond zorgt ervoor dat iedereen in de auto zijn ongenoegen hoort.

Eerst zien we Walter op z’n eigen, unieke manier een beetje grommen. Wanneer zijn ouders hem vragen om te zwijgen, gaat het alleen nog maar crescendo! Wat een grappige, kleine puppy!

Iedereen kent dit gevoel wel, maar niet iedereen spreekt zijn mening zo openlijk uit als Walter. Iedereen heeft al wel eens een moment gehad waarop je ochtendplannen door omstandigheden in duigen vielen. En soms heb je gewoon zin om je frustratie uit te werken op de mensen van wie je het meest houdt. Ja, Walter, we begrijpen je wel hoor en hebben zelfs een beetje bewondering voor je kleine woedeaanval.

Helaas leidt zijn tirade ditmaal tot een vermaning van zijn baasjes en een schuldig kijkend gezichtje. Hoe graag je soms ook iets wil, sommige dingen hebben we gewoon niet onder controle.

Morgen is morgen, en dan is het park misschien wel open!