Zoek
Sluit dit zoekvak.

Vader vindt afscheidsbrief van 16-jarige dochter, merkt interessant detail in het laatste zinnetje

Als ouder wil je alleen maar het beste voor je kinderen. Wanneer ze hun tienerjaren bereiken, wordt het echter lastiger. Ze gaan laat slapen, doen god weet wat. Je begint je zorgen te maken als ouder, iets waar we allemaal anders mee omgaan.

Het belangrijkste is echter dat je kinderen gezond en gelukkig zijn. Maar tezelfdertijd wil je ook graag weten wat ze aan het doen zijn wanneer ze niet thuis zijn. Het leven gaat niet alleen over je goed voelen, je hebt verantwoordelijkheden, zoals je huiswerk doen bijvoorbeeld.

De vader in dit grappige verhaal was op zoek naar zijn 16-jarige dochter, maar in de plaats vond hij een brief op haar bed, die hem deed rillen van angst.

Steven was thuis, op zoek naar zijn tienerdochter Anna. Hij was wat slechtgezind, want zijn favoriete team had de avond voordien verloren. Hij had zin om een ijsje te eten met zijn dochter.

Zijn dochter was enkele uren geleden nog op haar kamer, maar haar schoenen stonden niet meer waar ze normaal staan.

Hij wandelde naar haar kamer, maar de deur stond open, en ze was niet op haar kamer. Er lag echter wel een zelfgeschreven briefje op haar bed.

Dit is wat hij zei:

“Liefste mama en papa,

Het spijt me dat ik het je moet vertellen, maar ik ben weggelopen met mijn vriendje Mohammed.

Eindelijk heb ik de ware liefde gevonden en hij is geweldig! Ik hou van zijn oorringen, sexy littekens, coole tattoo’s en zijn grote motorfiets!

En dat is niet alles. Ik ben in blijde verwachting van en kindje met Mohammed en ben al 3 maanden zwanger. Ze gaan samenwonen in zijn caravan en hij zegt dat hij nog meer kinderen wilt. Ik ben zo blij!! En raad eens? We gaan volgende week trouwen!

Hij legde uit me ook uit dat marihuana niet zo slecht is als mensen zeggen, dus we groeien enkele planten achter onze caravan. We hebben genoeg voor hem en zijn vrienden, en in ruil, geven ze ons pillen.

Ik hoop dat ze snel een medicament voor AIDS vinden, zodat Mohamed kan genezen. Hij verdient het echt. Maak je geen zorgen over geld, Mohammed haar vrienden Juan en Stanislav zitten in de filmindustrie, en ze hebben geregeld dat ik actrice kan worden!

De job zou goed betalen, 50 euro per scene, en ik krijg 50 euro extra als er meer dan 3 mannen in de scene zijn. Maak je dus maar geen zorgen voor mij, ik ben 16 en kan goed voor mezelf zorgen.

De volgende keer dat ik op bezoek kom, zal je je kleinkind ontmoeten!

xoxo, Anna

P.S.: Papa, niets hiervan is waar. Ik ben gewoon even naar Emma om een film te gaan kijken. Ik wilde je er gewoon aan herinneren dat er ergere dingen zijn dan je favoriete voetbalploeg die een wedstrijd verloren heeft!

Zie je vanavond!”

Druk op de DEEL knop als dit je aan het lachen bracht!
[fblike]