Zoek
Sluit dit zoekvak.

Vader van 6 overklast Simon Cowell en America’s Got Talent-juryleden met een Bee Gees klassieker

Rechter Simon Cowell staat niet bekend als de zachte, aardige vent in een talentenjachtpanel – eigenlijk helemaal het tegenovergestelde.

En toch zijn er zelfs gevallen waarin het ijzige hart van Cowell lijkt te smelten.

Dat was het geval toen vader van zes Michael Ketterer op het podium kwam als onderdeel van America’s Got Talent van dit seizoen.


In het begin leek Michael nerveus en verlegen.

Hij legde de jury uit dat hij in totaal zes kinderen had, allemaal uit pleeggezinnen. Michael werkte daarnaast als een kinderverpleegkundige voor geestelijke gezondheidszorg.

De reden dat hij in de eerste plaats naar het programma ging, was om inspiratie te bieden voor zijn familie, met name zijn kinderen.

Door zijn eigen droom te volgen, wilde Michael zijn kinderen bewijzen dat hun grootste doelen kunnen worden bereikt. Hij wilde laten zien dat niets onmogelijk is en dat zijn kinderen tot het einde toe hun dromen kunnen en moeten achtervolgen.

Wat een inspiratie. Vooral voor de kinderen die uit pleeggezinnen waren gekomen en niet het meest ideale van begin in het leven hadden.

Michael koos ervoor om het Bee Gees-lied “To Love Somebody” te zingen. Het is moeilijk om niet overmand te worden door emoties als je zijn stem hoort.

Wat vind je leuk aan Michael’s versie? Ben je net zo fan als Simon Cowell?

https://youtu.be/qFy5XyZsUeo

Als jij ook dacht dat dit een fantastische auditie was, deel dan dit artikel en laat Michael aan de wereld zien.

Meer mensen moeten deze toegewijde vader van zes zeker zien!
[fblike]