Search
Close this search box.

Vader razend nadat snackbar weigerde om 6-jarige dochter toilet gratis te laten gebruiken.

Een vader was razend nadat zijn dochter niet toegelaten werd om het toilet van een snackbar gratis te gebruiken. Maar de eigenaar zegt dat het bij haar strikt “alleen klanten” beleid blijft. Ryan Jones en de zesjarige Lacey waren zondag rond 10 u ’s morgens onderweg in Gloucester Docks in het Verenigd Koninkrijk toen het meisje plotseling de natuur voelde roepen.

Omdat er geen openbare toiletten in de buurt waren, vroeg Jones of zijn dochter het toilet van On Toast mocht gebruiken.

Maar de eigenaar, David Purchase, wees hem de deur en zei dat het toilet alleen gratis is voor klanten.

Jones besefte dat het dichtstbijzijnde toilet in het shoppingcenter was – wat het kleine meisje nooit zou halen.

“Ik kon het gewoon niet geloven. Ik zou het ermee eens zijn als het een volwassene was die het kan inhouden, maar wanneer je een zesjarige hebt, wat moest ze doen?”

Om zijn klein meisje de schaamte te besparen, betaalde Jones 2 pond voor een kop koffie zodat ze het toilet kon gebruiken.

De eigenaar zei dat hij voordien al toestond dat kinderen, zwangere vrouwen en bejaarde personen zijn toilet gebruikten, maar dat hij daartoe niet verplicht is door de gemeente. “Ik heb begrip voor de man. Ik zou graag een campagne zien om de situatie te veranderen om ervoor te zorgen dat de gemeente openbare toiletten plaatst in deze zone. Ik vind niet dat het mijn verantwoordelijkheid is om deze leegte op te vullen.”

“Ik weigerde al mensen die zich arrogant gedroegen. Ik wees mensen de deur omdat ze, niet zoals klanten, geen zorg dragen voor het toilet zoals klanten, die ook in de winkel investeren, dat doen.”