Zoek
Sluit dit zoekvak.

Vader pleegt zelfmoord nadat ‘ex-vriendin hem zijn kinderen niet liet zien.’

Een onderzoek heeft aangetoond hoe een vader stierf door zelfmoord nadat zijn ex-vrouw hem had verhinderd hun twee kinderen te zien, volgens rapporten.

Volgens de Daily Mirror hing de 36-jarige Jamie Bull zichzelf op 5 maart van dit jaar op in zijn huis in Cumbria, Verenigd Koninkrijk, nadat hij enige tijd had gestreden met psychische problemen.

Enkele maanden voor zijn dood had de ex-vrouw van Bull hem naar verluidt verhinderd zijn kinderen te zien. Zijn vriendin, Stephanie Clayton, vertelde de rechtbank: “het was de belangrijkste reden waarom hij zich voelde zoals hij was”.

The Mirror citeert Bull’s broer, Chris, omdat hij had onthuld hoe de ex-vrouw van Jamie “vocht tegen hem die toegang had tot zijn kinderen”, en dat zijn broer en zus goed was in het verbergen van zijn geestelijke gezondheidsproblemen.

Stephanie zei: “Toegang tot kinderen werd pas een probleem toen zijn ex-vrouw erachter kwam dat onze relatie bestond.

“Hij had slechts een zeer beperkte toegang. Het deed hem veel pijn. Hij was er kapot van.

‘Hij verliet haar omdat hij ongelukkig was. Hij bleef voor de kinderen, maar toen hij wegging werd het keer op keer tegen hem gebruikt.

“Zijn ex was niet bereid om te communiceren of enige vorm van compromis te bereiken.”

https://twitter.com/bendypragnell/status/1199258881647493121

De dingen zouden zijn verslechterd toen, volgens Stephanie, de ex-vrouw van Jamie hem verhinderde zijn kinderen op eerste kerstdag te krijgen, zoals gepland.

The Mirror zegt dat Jamie en Stephanie vervolgens ruzie hadden op de dag van zijn dood, wat ertoe leidde dat zijn familie bezorgd werd om zijn welzijn. Zijn vader en stiefmoeder bezochten zijn flat om hem te controleren, alleen om zijn lichaam te ontdekken.

Het onderzoek loopt nog.