Search
Close this search box.

Vader laat zijn nerveuze dochter haar eigen kleding kiezen voor haar schoolfoto.

Als kind is de jaarlijkse schoolfoto een heel speciale dag; het is al helemaal spannend als je je eigen kleding kunt kiezen. Maar voor sommige kinderen kan het een zenuwslopende ervaring zijn, omdat ze zich zorgen maken over wat mensen denken van hun gewone kleding en sommige kinderen zich ongemakkelijk voelen als ze moeten poseren voor de camera.

Toen het drie jaar oude meisje Kaylieann Steinbach de avond voor haar schoolfoto naar bed ging, was ze enthousiast. Maar de blijdschap veranderde snel in teleurstelling toen ze de kleren zag die haar ouders voor haar hadden uitgekozen.

Toen besloot ze om haar eigen outfit te kiezen.

Kayliean houdt van superhelden, met name Superman en Superwoman, maar door een ernstig gehoorverlies kan ze de letter “S” niet horen, dus in haar wereld worden ze “Pooterman” en “Pooterwoman” genoemd.

Vanzelfsprekend was er geen twijfel over welke kleding ze wilde dragen tijdens de klassenfoto.

“Pooterwoman!”, Vertelde ze de ouders toen ze haar verschillende outfits liet zien.

Vader Austin Steinbach vertelde de Huffington Post “” Nou, ik kon daar niet tegen ingaan. ”

Kaylieann kreeg wat ze wilde en droeg haar heldhaftige outfit. Ze straalde van vreugde voor de camera’s met haar supergirl-outfit aan en bijbehorende pop.

Austin zegt dat ze vaak andere kostuums draagt ​​naar school en personeel en haar klasgenoten kijken er altijd naar uit om te zien welke superheld-outfit ze die dag gaat dragen.

Austin plaatste de foto van Kaylieann op Reddit en kon de reactie niet geloven. Hij werd overspoeld met ondersteunende berichten.

“De reacties en de steun van de dovengemeenschap is verbazingwekkend,” zei hij. “Ik heb nog steeds niet alle berichten van ondersteuning en vriendelijke woorden kunnen lezen die mensen mij hebben gestuurd. Ik had nooit kunnen bedenken hoezeer haar foto zoveel mensen had kunnen raken, “vertelde Austin Steinbach aan de Huffington Post.

Deel het artikel alsjeblieft als je denkt dat het geweldig was dat Kaylieann haar grote droom kon vervullen!