Search
Close this search box.

Vader komt erachter dat zoon een pester is. Dan leert hij hem een lesje dat hij nog heel lang zal herinneren.

Iedereen is het erover eens dat pesten een groot probleem is. Maar wat doe je eraan? Het is een vraag dat ouders als deze Amerikaanse vader naar oplossingen doet zoeken. Hij bedacht een controversiële manier om zijn zoon te bestraffen toen hij ontdekte dat hij kinderen op school pestte. Nu ging een video, die de vader van de straf maakte, viraal. Lees verder om te ontdekken waarom!

Toen Bryan Thornhill ontdekte dat zijn zoon andere kinderen op de schoolbus gepest had, liet hij hem in de gietende regen naar school wandelen terwijl hij in zijn auto naast hem reed.

Nadien deelde Bryan een video van de bestraffing op de sociale media en het verspreidde zich sneller dan hij zich had kunnen indenken.

Dit is wat Bryan te zeggen had over de video>

“Hoi, iedereen. Welkom bij ‘Je Luistert Beter Naar Je Papa 2018.’

Mijn zoon kreeg eindelijk genoeg problemen in de bus tot op het punt dat hij drie dagen van de schoolbus gegooid werd omdat hij een beetje een pestkop was, wat ik niet tolereer.”

Bryan legt uit dat zijn familie 1,6 km van de school woont en dat zijn 10-jarige zoon best een goede atleet is.

Hij gaf ook aan dat het gedrag van zijn zoon sinds de straf heel wat verbeterd is, zowel op school als thuis.

“Dit is ouderwetse, simpele educatie. Er gaat niemand dood van. Dit is een gezonde manier om een kind te bestraffen omdat het training is”, zei Bryan. “Soms is het echt vervelend voor hen, maar zo leren ze het tenminste.”

WAT VIND JIJ HIERVAN? IS DIT EEN GOEDE MANIER OM EEN KIND TE BESTRAFFEN? LAAT VAN JE HOREN IN DE REACTIES OP FACEBOOK EN DEEL DIT MET JE VRIENDEN!

 

https://www.facebook.com/WarriorCode.us/videos/954412494711630/