Zoek
Sluit dit zoekvak.

Vader deelt heftige foto’s van overleden vrouw en ongeboren kind, die zijn omgekomen door een dronken bestuurder.

Waarschuwing: Dit artikel bevat foto’s die op sommige lezers schokkend zouden kunnen overkomen.

Een rouwende vader pleit voor strengere wetgeving rond dronken rijden nadat zijn vrouw en ongeboren kind aangereden en gedood werden door een bokskampioen in California die geïntoxiceerd was.

Zach Kincaid postte foto’s van de plechtigheid die op 26 september plaatsvond. De foto’s tonen Krystil Kincaid (29) en de dochter, die ze Avalynn Onix zouden noemen, in een kist.

“Een dronken bestuurder reed aan 130 km op een verkeerde rijbaan en verwoestte mijn familie”, schreef hij bij de foto’s op de sociale media.

Hij zei dat de dader, Marcos Forestal, (28) niet zo lang naar de gevangenis zal moeten voor de dood van zijn dochter omdat zijn vrouw acht maanden zwanger was.

Kincaid zei:

“De maximumstraf voor het doden van mijn vrouw en dochter is 10 jaar. Volgens de staat California was er geen opzet, maar ik weet dat als je zo roekeloos rijdt dat hij geen goede bedoelingen had … mijn dochter zou geboren worden op 9 oktober, een 36 weken oude compleet ontwikkelde baby wordt in California niet als een persoon beschouwd.”

De vader blijft achter met een 11-jarige dochter en twee zonen van acht en vier jaar oud. Hij heeft ook een 14-jarig stiefkind.

Bokskampioen Forestal werd gearresteerd op verdenking van dronken rijden en doodslag. Hij zal op 1 november voor de rechtbank moeten verschijnen.

Kincaid vervolgde:

“Hoe leg ik mijn kinderen dit onrecht uit? Mijn kinderen en ik voelden ons nooit eerder zo machteloos … Kijk naar de verwoesting die achtergelaten werd en ik vind dat het tijd is voor verandering … beeld je eens in dat dit jouw familie was … Wie vecht er samen met mij voor verandering? Wie zal dit verspreiden als een lopend vuurtje? Wie zal volksvertegenwoordigers aanschrijven en verandering eisen? We kunnen als maatschappij niet langer de andere kant opkijken. Dronken rijden is opzet.”

DEEL DIT BERICHT OM DE BOODSCHAP VAN DEZE GEBROKEN VADER TE VERSPREIDEN!