Zoek
Sluit dit zoekvak.

Uitdaging: Kun jij de bus in het plaatje vinden?

Tegenwoordig heeft technologie zo’n grote invloed op ons dagelijks leven dat we af en toe bijna vergeten onze hersens eens uit te dagen. Een paar momenten de hersenen doen kraken is altijd goed – mijn oma oefent iedere dag met kruiswoordpuzzels en raadsels, en ze voelt zich top!

Ik kan er dan dan wel niet zoveel tijd aan besteden als zij, maar het geeft me altijd energie als ik het doe.

Misschien houd ik mezelf wel voor de gek, wie weet. Maar zolang ik me er goed bij voel, waarom niet?

Het type uitdaging waar ik echt van houd is het proberen te vinden van iets afwijkends in een plaatje. Van het vinden van een bepaalde letter tot het zien welk nummer er mist, ik vind het allemaal leuk.

Vanochtend kwam ik een test tegen die je hersenen snel aan het werk zet. Ik dacht dat dit testje heel makkelijk zou zijn, maar dat kan tegenvallen!

Tijdslimiet: 10 seconden
Het idee is heel simpel. Je moet naar het plaatje kijken wat heel veel auto’s bevat. Echter is er ook een bus tussen de auto’s verstopt, en het is aan jou om die te vinden.

Maar, voordat je denkt dat dat wel heel makkelijk is, je hebt maar 10 seconden de tijd! Volgens YouTube-kanaal BrightSide kunnen de meeste mensen het niet in die korte tijd.

OK, hier gaan we, kun je de bus vinden?

Lukte het je binnen 10 seconden? Knap! Zoniet, kijk dan hieronder:

Nou niet verlegen zijn. Klik op ‘DEEL’ als je de bus hebt gevonden, of als je je vrienden wilt uitdagen!
[fblike]