Search
Close this search box.

Truc om snelheidsovertredingen te vermijden gaat viraal – de politie wil niet dat je dit ziet

De meeste mensen hebben wel eens dat ze ineens hun voet iets te hard op het gas duwen en over de maximumsnelheid van de weg gaan.

Natuurlijk zijn er anderen die het vaker doen; degenen die regelmatig te hard rijden.

Gelukkig, voor al hardrijders onder jullie, zijn we een online tip tegengekomen die ervoor zorgt dat je nooit meer betrapt wordt door de politie en boetes kunt vermijden …

Er zijn genoeg zogenaamde ‘trucs´ om mensen te helpen snel boetes te vermijden, maar deze specifieke methode is de enige die 100% waterdicht is als het gaat om het vermijden van boetes van de politie. Het beste deel ervan? Het is volledig legaal. En ja, dat lees je goed.

De boetes vermijden
Facebook-pagina Gendarmerie de l’Oise publiceerde eerder dit jaar een driestaps-methode om ervoor te zorgen dat je niet door de flitspalen wordt gepakt. De truc verspreidt zich sindsdien als een lopend vuurtje online; het enige dat je hoeft te doen, is de onderstaande punten te volgen.

1 – Kijk goed naar de borden die je passeert die de maximumsnelheid aangeven. Het opgegeven aantal is eigenlijk de maximale snelheid die je mag rijden, of je nu te voet, per fiets, paard, auto of een ander voertuig bent.

2 – Neem even de tijd om de snelheidsmeter van je auto te controleren. Dit kan meestal ergens op het dashboard worden gevonden, in duidelijk zicht op de bestuurder. De pijl geeft de snelheid aan waarmee je op dat moment rijdt. Bij nieuwere auto’s is de snelheid soms nog duidelijker: ze verschijnen in cijfers op een klein scherm achter het stuur, zodat er geen verwarring kan ontstaan.

3 – Het laatste punt is weliswaar het moeilijkst. Pas je snelheid aan aan het aantal dat op het bord wordt aangegeven. Ongelooflijk, je zult merken dat politie / flitspalen je geen cent kunnen laten betalen als je niet over het nummer op het bord rijdt!

De post is meer dan 2000 keer gedeeld door degenen die een belangrijke boodschap willen verspreiden, met een beetje humor.

Deel dit artikel alstublieft met anderen om hen aan te moedigen om veilig te blijven op de weg. Snelheidslimieten zijn er immers om een ​​reden.
[fblike]