Zoek
Sluit dit zoekvak.

Triest: Prachtige prinses Ariane belachelijk gemaakt op social media!

Ariane Wilhelmina Máxima Ines, Prinses der Nederlanden, Prinses van Oranje-Nassau is de derde dochter van koning Willem-Alexander en koningin Máxima. De prinses is derde in de lijn van troonopvolging. De 13-jarige jongedame is al een hele vrouw aan het worden.

Dat zag heel Nederland op de beelden die van haar en haar zusjes op televisie en op social media verschenen. De prachtige 13-jarige jongedame staat nog niet zo vaak in de spotlight als haar oudste zus. Maar op social media verschenen zogenaamde “memes”, een soort online grapjes, van de jonge prinses waar behoorlijk wat kritiek op verscheen.

Memes verschijnen over prinses Ariane

Een van de meest “gelikete” reacties is: “Als ik even mijn mening mag geven (gaan mensen haten) maar grappig of niet grappig, dit meisje is ook maar jong en schattig. Ik vind niet dat we iedereen hoeven te oordelen op iets wat er dan gebeurt. Tuurlijk ziet het er leuk uit maar bedenk even hoe k*t zij zich moet voelen aangezien deze foto’s en filmpjes overal rond gaan. Dat was mijn mening. Hoef hier ook reacties op. Besef het gewoon een keer.”

https://www.instagram.com/p/B_g8RUMFd2p/?utm_source=ig_embed