Zoek
Sluit dit zoekvak.

Triest, 64-jarige Patty Brard zwaar getroffen door Coronavirus!

Begin jaren 80 werd Patty Brard gevraagd Ralph Inbar te assisteren bij het TROS-programma Bananasplit. Toen in 1989 de commerciële televisie van de grond kwam, begon ze voor zichzelf en maakte ze voor RTL-Véronique enige tijd het verborgencameraprogramma Gaan met die banaan. Ze presenteerde een speciale Sinterklaasaflevering van Bananasplit, met haar rechtervoet in het gips. De brunette gaat al aardig lang mee in de wereld van televisie.

25 maart zou ze haar 65e verjaardag vieren en zou dat groots uitpakken. Rolf Sanchez en Richard Groenendijk zouden onder meer komen optreden. 250 gasten zijn inmiddels uitgenodigd maar dat heeft een vervelende wenteling gekregen vanwege het coronavirus.

Patty Brard ook getroffen door coronavirus
Ze schrijft op social media: “Lieve allemaal! Ook wij zijn helaas genoodzaaakt de boekpresentatie en mijn verjaardagsfeest op 25 maart te cancellen! Het boek komt wel uit, de festiviteiten worden uitgesteld en!of aangepast! Ik had me mijn 65e verjaardag anders voorgesteld maar uiteraard houden ook wij ons aan het gestelde overheidsadvies! Ik hou jullie op de hoogte!”