Zoek
Sluit dit zoekvak.

Tranen vallen Beau’s wangen tijdens afscheid van het Rotterdam Project.

De laatste aflevering van Het Rotterdam Project kende een emotioneel afscheid.

In Het Rotterdam Project helpt Beau van Ervens vijf daklozen uit Rotterdam in hun strijd om van de straat te komen. Vandaag was de laatste dubbelaflevering waarin Beau o.a een bezoek bracht aan de kapper.

Hij ging langs bij Soufyan. De 20-jarige jongeman vertelde dat jij zo’n beetje alles in zijn leven verpest had, aldus RTL Boulevard. Een paar maanden geleden was hij nog dakloos. Het lukte hem dankzij de hulp van Beau en zijn team om weer naar school te gaan. “Ik heb schulden afbetaald, een rijbewijs, een huis. Ik ben jullie dankbaar”

Soufyan werk bij de kappersakademie en heeft zijn leven weer helemaal op de rails. Hij vertelde de presentator dat hij het meest had gehad aan de hulp van het team. „Ik ben echt onwijs blij, jij bent echt het voorbeeld”, liet een emotionele Beau hem weten.

Nadat ze afscheid nemen en Beau wegloopt horen we Soufyan vragen: „Waarom huilt hij nou zo?”Beau vertelt met tranen in zijn ogen: „Ik ben natuurlijk een huilebalk, maar we zouden allemaal een beetje meer vertrouwen moeten hebben in mensen. Kijken wat eruit kan komen, in plaats van wat er allemaal mis kan gaan.”

Trouw geeft aan dat de burgemeester van Rotterdam Aboutaleb het resultaat bewonderenswaardig vindt en gaat kijken welke lessen eruit getrokken kunnen worden.

Veel mensen vinden het een prachtig programma en loven de manier waarop ze te werk gaan. Het is geweldig hoe Beau en zijn team mensen helpen, een ander perspectief geven, en weer doen dromen van de toekomst!