Zoek
Sluit dit zoekvak.

Toeristen zien iets vreemds in de oceaan – dan draait de camera naar links en iedereen begint te schreeuwen

Een groep toeristen maakt een boottocht langs de kust van Alaska in de hoop om prachtige natuur en dieren te zien. Gelukkig heeft een van de toeristen een camera bij de hand om de ervaring vast te leggen op beeld voor later.

Zoals je kunt zien in de video hieronder, is het een bewolkte dag maar het zicht is ronduit adembenemend. Het prachtige nabijgelegen Pleasant Island voorziet het perfecte kader voor dit idyllisch zicht.

Diegenen aan boord van het schip hopen een glimp op te vangen van een walvis maar wat ze echter zien doet hun hart stoppen.

Als je goed kijkt kan je het water zien spuiten uit de walvis op de achtergrond, en de walviskijkers staan met open mond te kijken.

Ijzingwekkend zicht
Maar plots verschijnt rechts van de boot een zicht dat niemand onder hen zal vergeten. Het is een extraordinair en ronduit ijzingwekkend zicht dat hen in schreeuwen doet uitbarsten.


De toerist achter de camera toont dat hij indrukwekkende filmvaardigheden heeft, rekening houdend met wat er uit de oceaan komt, en het is zo dicht bij de boot dat alles begint te schudden!

Iedereen begint te schreeuwen
Iedereen aan boord begint te schreeuwen wanneer de camera de fantastische scene vastlegt. Het is begrijpelijk dat sommige toeristen in paniek slaan, ik zou dat ook zijn.

Maar het blijkt dat het helemaal niet zo gevaarlijk is. Alles verandert echter in een ongelooflijk spannende en prachtige ervaring en een herinnering die ze nooit zullen vergeten.

Bekijk de video hieronder om het ongelooflijke moment te zien:

De oceaan en zijn machtige bewoners zijn toch fantastisch! Deel als je het hiermee eens bent.