Search
Close this search box.

Tienermeisjes vallen oudere mannen aan – ze weten niet dat karma op het punt staat met volle kracht terug te slaan

Wat je leeftijd ook is, het maakt niet uit wat je beroep is, het maakt niet uit wat je kijk op de wereld is, er is één ding waar je altijd bij moet blijven: respect voor je oudsten.

Het is een les die velen van ons vanaf het allereerste begin worden geleerd, en toch zijn er mensen in de samenleving die het flagrant negeren.

Dat was het geval toen Gary Martin, 62, werd aangevallen door twee tienermeisjes, volgens de Amerikaanse krant The News Tribune.

Gelukkig werd het een geval van degenen die het laatst lacht, het best lacht…

Toen Gary Martin, 62, uit New York, werd aangevallen door twee tienermeisjes op zijn gazon, dacht hij eerst dat ze ermee weg zouden komen. De meisjes hadden geen idee dat ze karma in eigen persoon tegen zouden komen.

Het incident gebeurde toen Gary twee meisjes zag staan ​​die op zijn gazon stonden, vlakbij bij een auto die te koop was. Volgens The News Tribute vroeg de 62-jarige hen om zijn terrein te verlaten. Toen ze weigerden, volgde een verbaal argument, eindigend in de twee meisjes die de man aanvielen en vervolgens de scéne ontvluchtten.

Wat de meisjes echter niet wisten, was dat een buurman de hele beproeving had gefilmd. De buurman publiceerde vervolgens de clip op sociale media, waardoor de video viraal ging. De meisjes, op dat moment slechts 14 en 15 jaar oud, werden vervolgens gearresteerd en aangeklaagd door de politie.

Het doet me pijn om een ​​man recht in zijn gezicht geslagen te zie worden, simpelweg omdat hij probeerde een paar tieners te vragen om weg te gaan. Helaas deelt niet iedereen het respect voor onze ouderen en hun bezit. Gelukkig, bij deze gelegenheid tenminste, zegevierde gerechtigheid.

Natuurlijk is dit soort gedrag volledig ONAANVAARDBAAR. Deel dit artikel alstublieft, zodat we een voorbeeld kunnen stellen en dergelijke gevallen in de toekomst proberen te voorkomen.
[fblike]