Search
Close this search box.

Tienerdochter bang van stalker – vader installeert verborgen camera in de tuin en legt angstaanjagende beelden vast

Als ouder is het onze verantwoordelijkheid om onze kinderen veilig te houden en weg te houden van mensen die slechte bedoelingen hebben.

Een groot onderdeel van onze ouderrol zijn de gevaren aanleren die elke dag kunnen gebeuren, online of in de echte wereld wanneer je fysiek interactie hebt met andere mensen.

Een vader was genoodzaakt om het heft in zijn eigen handen te nemen toen hij te weten kwam dat zijn 15-jarige dochter in de val werd gelokt door een onbekende man via het internet.

Na te weten te komen dat een onbekende een vader zijn 15-jarige dochter aan het stalken was, door naaktfoto’s en berichtjes te sturen via Facebook, wist deze vader dat hij er iets moest aan doen. Hij ging naar de politie en toonde hen de berichten, vooraleer hij zelf een plan in elkaar bokste.

Hij had de gsm van zijn dochter getraceerd via de app ‘Family Time’, en had dus gezien dat een onbekende pervert, Jeremy Gibson, haar probeerde te overtuigen om met hem af te spreken. Na te beseffen dat Gibson van plan was om naar hun huis te komen, organiseerde de vader een valstrik met zijn vrienden. Hij zette een tent buiten en installeerde een bewakingscamera. Zo slaagde hij erin om Gibson naar de tent te lokken met het smoesje dat zijn dochter op hem aan het wachten was in de tent.

Het duurde niet lang vooraleer de camera schokkende beelden vastlegde die het bloed van de vader deden koken. Zoals gepland, arriveerde de stalker een klein beetje na middernacht en benaderde hij de tent.

Maar, de dochter zat echter niet in de tent. Een oudere vrouw lag in de tent, en ze was niet alleen. De vader en twee van zijn andere vrienden hielden zich verborgen in de tuin, en wachtten tot Gibson naar de tent ging.

Dit deed hij, en dus sprongen de mannen tevoorschijn, werkten hem hardhandig tegen de grond, en bonden ze zijn armen en voeten vast met snelbinders.

De politie loofde daarna de geweldige daad van de vader, en zeiden dat ze dit professioneel en goed georganiseerd hebben uitgevoerd.

Bekijk het plan van de vader in de video hieronder:

Wat doen als je slachtoffer bent van een stalker:

  • Meld aan de politie wat je hebt ervaren.
  • Probeer alle berichtjes te bewaren. Op je gsm, e-mail, social media, brieven, enz.
  • Vertel aan mensen dat je je bedreigd voelt.
  • Wees erg duidelijk dat je geen contact wilt met die persoon. Vermijd alle contact. Zelfs al kunnen afwijzingen leiden tot meer interesse van de stalker.
  • Je kan misschien best je telefoonnummer en e-mailadres veranderen. Wees zorgvuldig en onthoud dat veiligheid het belangrijkst is op sociale media.
  • Onthoud dat je om een contactverbod kan vragen aan de politie.
  • Deel dit aub als je ook vindt dat de vader het enige juiste deed door het heft in eigen handen te nemen en de pervert te pakken!