Zoek
Sluit dit zoekvak.

Tiener verslaat stadium 4 kanker net op tijd om naar huis te gaan voor Kerstmis

Dit jaar ontvangt een tiener uit Tennessee het beste kerstcadeau ooit. Ze zal de vakantie thuis vieren nadat ze meer dan 500 dagen in het ziekenhuis heeft doorgebracht met een behandeling voor een uiterst zeldzame kanker.

“Het is surrealistisch. Je kunt gewoon niet beschrijven hoe gelukkig je bent, ‘vertelde de vader van de tiener, Shawn Cress, aan WCYB.

In juni 2018 begon Chloe Cress, 12, rugpijn te ervaren. Omdat ze ook mank liep, ging ze naar het ziekenhuis waar werd ontdekt dat ze een massa in haar borst had.

Ze werd vanuit het ziekenhuis in Johnson City, Tennessee naar het St. Jude’s Research Hospital in Memphis gevlogen. Daar ontving ze het vreselijke nieuws, Chloe had een zeldzame en agressieve vorm van kanker.

“In het begin hoor je gewoon stadium 4 en denk je:” Oh mijn God, mijn dochter heeft stadium 4 kanker, “zei Shawn.

Chloe werd gediagnosticeerd met Alveolar Rhabdomyosarcoma.

Chloe en haar vader hebben de afgelopen 18 maanden in St. Jude’s gewoond.
Van bestraling tot meerdere ronden van chemotherapie tot acht procedures om een ​​complicatie met haar slokdarm te corrigeren, heeft Shawn de hele tijd aan de zijde van zijn dochter gezeten.

De familie vond het moeilijk om zich in het begin aan het ziekenhuis aan te passen, maar Shawn zei dat zodra Chloe besefte dat ze een behandeling zou krijgen die haar zou kunnen genezen, ze zich vestigde.

Nu, meer dan 500 dagen nadat Chloe de diagnose kanker kreeg, gaat ze naar huis, en niet alleen dat, maar ze is ook vrij van kanker.

‘Godzijdank heeft mijn dochter kanker verslagen. Het is gewoon gek. Het is zo lang geleden en je verliest hoop onderweg, maar het is eindelijk voorbij. Het is surrealistisch. Je kunt gewoon niet beschrijven hoe gelukkig je bent. Je gaat gewoon door met de behandeling en vraagt ​​je af wanneer we daar aankomen. ”

Het eerste wat ze wil doen is tijd doorbrengen met haar familie en honden.

Er is ook een GoFundMe opgezet om Chloe de beste kerst ooit te geven.
(Bron: Newsner)