Zoek
Sluit dit zoekvak.

Teckeltje en zeehond worden beste vriendje nadat ze elkaar tijdens vakantie leerden kennen.

Als je naar iets op zoek bent om je op te beuren, dan ben je op de juiste plaats aanbelandt. Laten we je voorstellen aan Aayla de geredde zeehond en Stanley de tweejarige teckel, die samen het meest onwaarschijnlijke duo vakantievriendjes vormen.

We hebben op vakantie allemaal al wel eens vrienden leren kennen met een heel andere levenswandel en achtergrond, en soms slagen we erin om vrienden te blijven, zelfs nadat we terugkeren naar onze saaie levens.

Gelukkig vallen Aayla en Stanley in de laatste categorie en hun vriendschap werd alleen nog maar hechter nadat ze elkaar ontmoetten in het Sea Life Trust Cornish Seal Sanctuary in Cornwall. Ze leerden elkaar kennen toen het baasje van Stanley, Melanie Talbot, er op vakantie was.

Tijdens hun eerste kennismaking, zwom Aayla meteen naar het raam om haar nieuwe vierpotige vriend te begroeten. Daarna brachten ze zo’n 20 minuten samen door om uitgebreid te poseren voor enkele schattige kiekjes.

Melanie denkt dat Aayla haar hond aanzag voor een zeehond vanwege het jasje dat hij droeg. Uit de reacties op de foto blijkt echter dat Aayla ervan houdt om neus aan neus te staan met haar viervoetige vriendjes.

https://www.facebook.com/officialcornishsealsanctuary/posts/2707730645984358