Zoek
Sluit dit zoekvak.

Sylvie Meis en verloofde kondigen groots nieuws aan.

Sylvie Meis en haar verloofde Niclas Castello hebben besloten om een nieuwe, grote stap te zetten in hun relatie. Ze trekt de deur van haar appartement in Hamburg achter haar dicht en is samen met haar verloofde op zoek naar een nieuw stulpje in de Duitse havenstad.

Huizenjacht volop aan de gang

De blondine werd onlangs samen met haar verloofde Niclas opgemerkt met een makelaar. Sylvie en Niclas zouden eigenlijk volgende maand in het huwelijksbootje stappen. De twee zouden een appartement in de buurt van de luchthaven van Hamburg bezichtigd hebben. Prijskaartje: 950.000 euro. Bij monde van haar management liet Sylvie weten dat ze toch niet voor dat stulpje kozen. De huizenjacht gaat dus gewoon verder.

Financiële donderwolken

Aan het huidige appartement van Sylvie hangt een heel verleden vast. Het is de plek waar haar zoontje Damián opgroeide en ze woonde er zelfs nog samen met haar ex Rafael van der Vaart. Recent circuleerde nog het gerucht dat ze een deel van haar appartement verhuurde vanwege financiële kopzorgen. Het voorbije jaar liep Sylvie heel wat grote televisieklussen mis, waardoor ze krap bij kas zou zitten. En nu met de coronacrisis komt er wellicht nog minder geld in het bakje.

We hopen dat het haar binnenkort weer voor de wind gaat wanneer ze samen met haar man samenwoont in een nieuw droomhuis.

https://www.instagram.com/p/CAGIXBMI4D0/