Sylvia Sneijder deelt nieuws over zieke man.

De voorbije jaren waren niet gemakkelijk voor het gezin van Wesley Sneijder. De relatie met zijn vrouw Yolanthe liep op de klippen, hij stopte met voetballen en nu verblijft zijn zoontje duizenden kilometers ver weg. Broer Rodney hing in 2017 zijn voetbalschoenen aan de haak, maar die was eigenlijk nooit echt doorgebroken als voetballer. De hardste klap kreeg het gezin toen hun vader de diagnose van kanker kreeg. Nu kregen ze eindelijk een beetje goed nieuws te horen.

Geruststelling

Toen de ziekte van Barry Sneijder in oktober 2019 bekend werd gemaakt, wilde de familie daar niet veel over kwijt. Rodney vertelde toen aan het weekblad Story: “We zullen onze vader door deze zware periode heen slepen. Het is al enkele weken aan de gang. De ziekte is kanker, maar meer wil ik er niet over zeggen. Als je dat hoort dan stopt alles even, maar we blijven positief. Hij nu gelukkig ook. Hij gaat knokken en wij steunen hem daarbij. Uiteindelijk komt alles goed.”

En Rodney bleek gelijk te hebben. Volgens Bekende Buren liet Barry zich een tweede keer testen en hij was voor de tweede keer schoon!

Sylvia Sneijder, de moeder van Wesley, Jeffrey en Rodney, vertelde aan Bekende Buren: “Hij heeft pas zijn tweede scan gehad en is nog schoon gelukkig. Dat stelt me toch enigszins gerust en hopelijk blijft dat zo.”