Zoek
Sluit dit zoekvak.

Sushi komt weer tot leven en probeert uit iemands bord te ontsnappen

Niet iedereen houdt van sushi en je begrijpt gemakkelijk waarom. Het idee dat je rauwe vis eet kan een beetje weerzinwekkend zijn en de textuur en de smaak bevallen gewoon niet iedereen.

many tasty fresh japanese sushi with tuna, caviar and shrimp

Maar voor hen die dol op verse sushi zijn…hoe vers is TE vers?

Share
Verslingerde sushi-fans zullen waarschijnlijke zeggen dat er geen sushi bestaat die te rauw is. De euforische smaak van verse vis is een genot voor het verhemelte, vooral als je het geluk hebt om in Japan van een sushi-maaltijd te genieten.

Maar Japanse zeevruchten zijn niet voor angsthazen, vooral bij deze sushi-eterij die onlangs een clam-nigiri serveerde die weer tot leven kwam, toen er met eetstokjes tegen gepord werd. Dat heb je goed gelezen. Kwam weer tot leven!

Share

DAT is nog eens vers!
Het leek erop dat de klant van deze interactieve maaltijd genoot en met het bewegende stuk vis speelde, met als gevolg een heel amusante maar wel ontstellende video die je absoluut moet zien!

Kijk hieronder 🙂

Echt bizar! Je vraagt je af of enige mentale voorbereiding wenselijk is als je iets gaat eten dat nog levenstekens vertoont. In sommige culturen is dit gewoon, maar het is toch wel bizar als je het ziet.
DEEL deze video en laat ons weten of jij een stukje bewegende sushi zou eten!