Zoek
Sluit dit zoekvak.

Supermoeder zwanger van haar 22e kind.

Sue Radford is mama van zomaar eventjes 21 kinderen. Vorig jaar zei ze nog dat het nu wel genoeg was. Maar dat was buiten de natuur gerekend. In een video op YouTube kondigen Sue (44) en haar echtgenoot Noel (48) het blijde nieuws aan: Sue is zwanger van haar 22e kindje!

De moeder uit het Engelse Morecambe is nu 15 weken in verwachting. Weldra hoopt ze te kunnen aankondigen of het een jongetje of een meisje wordt. Het liefst van al zou ze een jongetje willen. Dan heeft ze 11 meisjes en 11 jongens.

De familie wil de Engelse belastingbetaling niet tot last zijn. Het gezin ontvangt maandelijks amper 800 euro kinderbijslag. Noel heeft een bakkerij en dat levert genoeg inkomsten op om rond te komen.

Het supergrote gezin woont in een woning met tien slaapkamers. Dat kochten ze in 2004 voor nog geen drie ton.

Na nummer negen liet Noel ‘een knoop leggen’, maar op die beslissing kwam hij later terug. Sue kreeg haar eerste baby op haar veertien. Haar eerste baby, Chris, is nu 28 jaar oud.

Onnodig te zeggen dat ze best een chaotisch huishouden hebben. Ze zijn elke dag drie uur zoet om het huis op te ruimen en ze geven per week 400 euro uit aan voeding. Per dag wassen ze zo’n 18 kilogram wasgoed.