Search
Close this search box.

Stephanie laat het gat in haar buik na de zwangerschap zien – om andere nieuwe moeders te inspireren

Stephanie Bruce besloot een pauze in te lassen van haar carrière als professionele hardloper om een ​​gezin te stichten. En binnen 15 maanden had ze twee zonen gekregen.

Elke nieuwe moeder leert uit de eerste hand dat haar lichaam verandert na de bevalling, en zo was het ook voor Stephanie. Hoewel ze na haar twee jongens extatisch was, voelde ze zich ongemakkelijk over hoe haar zwangerschappen haar buik hadden aangetast.

Maar toen besloot ze om naar het openbaar te gaan en haar verhaal te delen met andere vrouwen …

Dit is Stephanie Bruce. Ze is een professionele hardloper die een pauze nam in haar carrière om een ​​gezin te stichten.

Nu, ze is een gelukkige moeder van twee zonen, die slechts 15 maanden na elkaar zijn geboren. Maar na twee keer te zijn bevallen, is Stephanie’s maag veranderd.

In het midden van haar maag is een kuil zo diep dat ze haar vingers erin kan steken.

De buikspieren van Stephanie zijn gescheiden en er zit een gat tussen in. In medische termen wordt de aandoening diastasis recti genoemd.

Nadat haar tweede zoon was geboren, besloot Stephanie om opnieuw te trainen. Maar haar lichaam was niet hetzelfde. Net als veel andere vrouwen in dezelfde situatie schaamde ze zich voor haar maag. Maar als hardloper wordt Stephanie gedwongen om altijd met haar buikspieren te pronken.

Uiteindelijk heeft Stephanie een belangrijke beslissing genomen. Ze weigerde zich voor haar maag te schamen.

In plaats van haar maag te verbergen, begon Stephanie het publiekelijk op haar Instagram te laten zien. Nu wil ze andere vrouwen inspireren die hetzelfde hebben meegemaakt.

“Het maakt niet uit hoe je eruit ziet. Het is een kwestie van hoe je je voelt en hoe sterk je bent, “vertelt ze Inside Edition.

Stephanie besloot om haar trainingsfoto’s te delen en het proces te documenteren van het opnieuw opbouwen van haar buikspieren terug na de zwangerschap. Ze hoopt dat andere vrouwen haar foto’s en workouttips zullen zien en ook beginnen te pronken met hun magen.

De foto’s hebben zowel positieve als negatieve opmerkingen ontvangen. Sommige mensen denken dat ze haar maag moet verbergen. Maar de meeste mensen worden geïnspireerd door haar moed.

Ik wil ook hulde brengen aan Stephanie! Er is veel te weinig informatie over de veranderingen die na zwangerschap aan het lichaam van vrouwen optreden. Veel vrouwen lijden in stilte en denken dat ze alleen zijn en veel vrouwen schamen zich om hun lichaam te laten zien.

Bekijk deze video om te zien hoe Stephanie dat probeert te veranderen:

Geen moeder zou zich moeten schamen voor haar lichamen – want ze hebben tenslotte alleen maar geholpen om een ​​klein wonder te creëren. Deel dit verhaal!
[fblike]