Search
Close this search box.

Soldaten beginnen te dansen op het lied “Call me maybe”. Hun danspassen laat het hele internet dansen.

Tenzij je het hele jaar 2012 hebt geslapen, heb je Carly Rae Jepson’s hit Call Me Maybe al eerder gehoord.

Het is energiek, vrolijk en zo pakkend dat het bijna overnacht een wereldwijde sensatie werd. Een deel van het succes moet worden toegeschreven aan het feit dat het een slecht humeur in een kwestie van seconden in een goed humeur kan veranderen.

Geloof je ons niet? Misschien wil je na het zien van een groep soldaten die een dans uitvoeren op het deuntje wat zijn eigen virale bekendheid heeft bereikt …

Toen een groep militairen die in het buitenland werd ingezet een video zagen van de cheerleaderende club van de Miami Dolphins die op Call Me Maybe danste, besloten ze wat plezier te maken.

Immers, wie kan hen de schuld geven? Het is misschien wel een van de meest stressvolle banen in de wereld, dus we kunnen het hen vergeven dat ze af en toe een beetje gek doen.

Het blijkt dat dat precies is wat ze deden. Ze slaagden erin om elke scène opnieuw te creëren met hilarische improvisatie, ondanks het ontbreken van de meeste van de benodigde middelen.

De video bleek zelfs zo’n hit dat hij viraal is gegaan, met veel lof voor het vermogen van de soldaten om mensen op te vrolijken in het midden van een oorlogsgebied.

Het is onnodig om te zeggen dat soldaten het niet gemakkelijk hebben. Terwijl ze weg zijn, missen ze evenementen, feesten, en gedenkwaardige gelegenheden met vrienden en familie, allemaal zodat ze hun handel kunnen voeren in gevaarlijke en vaak traumatische situaties.

We zullen het ze zeker niet misgunnen met een klein beetje plezier als ze de kans krijgen. Integendeel, we hopen dat iedereen het voordeel ziet!

Bekijk de hilarische video hieronder: