Zoek
Sluit dit zoekvak.

Slechts 1 op 5 lost dit raadseltje op: Kan jij ontcijferen wat de vijfde zus aan het doen is?

Raadseltjes zijn een leuke manier om je hersenen te trainen. We hebben er allemaal nood aan om onze hersenen af en toe te stimuleren. Zeker als we vele uren achter de computer of televisie zitten!

Van dit raadseltje hield ik enorm, bijvoorbeeld. En ik ben best trots om te zeggen dat ik het heb kunnen raden!

Bijna telkens wanneer ik bij mijn grootouders kom vind ik kruiswoordraadsels, sudoku’s of andere spelletjes in de woonkamer. Voor hen is het namelijk een uitstekende manier om hun hersenen te blijven stimuleren, zeker op hun oudere leeftijd. Zo blijven ze alert en actief!

Je hersenen trainen is dus effectief belangrijk! Ongeacht je leeftijd.

Bekijk tussendoor hieronder een hilarische video:

20% van de mensen lost het op
Blijkbaar kan slechts 1 op 5 mensen dit raadsel onmiddellijk oplossen. Niet veel, hé?

Ik denk dat het een van die raadseltjes is die je ofwel onmiddellijk vindt, ofwel helemaal niet.

Hier is het:
Alle-5-zussen-zijn-bezig.-Ann-is-een-boek-aan-het-lezen-Rose-is-aan-het-koken-Kate-is-aan-het-schaken-en-Mary-doet-de-was.-Wat-is-de-vijfde-zus-aan-het-doen_ (1)

Alle 5 zussen zijn bezig. Ann is een boek aan het lezen, Rose is aan het koken, Kate is aan het schaken en Mary doet de was. Wat is de vijfde zus aan het doen?

Als je het antwoord al hebt gevonden, mag je jezelf een genie noemen! Je behoort tot de 20% die dit raadsel meteen kan oplossen. Als je echter het antwoord niet meteen hebt gevonden, zullen we je niet plagen… Lees het antwoord hieronder.

Het antwoord is namelijk dat de vijfde zus aan het schaken is. Kate heeft namelijk een schaakpartner nodig! Velen dachten dat de vijfde zus het raadsel aan het schrijven was, maar schaken is het enige juiste antwoord!

Toe dan, deel dit raadsel zeker met je vrienden als je hen even wilt uitdaging met dit leuke raadsel!
[fblike]