Zoek
Sluit dit zoekvak.

Simon verwacht weinig door de songkeuze van 12-jarige – en dan grijpt ze de microfoon beet en is hij sprakeloos

Het is niet eenvoudig om indruk te maken op het populaire jurylid Simon Cowell. Het is daarom bijzonder bevredigend om hem te zien worden weggeblazen door een artiest.

Dat is precies wat hier gebeurt, wanneer een jonge en nogal lieve 12-jarige Maia Gough het podium betreedt. Binnen enkele seconden bewijst de jonge zanger dat ze een talentt is om rekening mee te houden – en de blik op Simon’s gezicht bewijst het!


Toen de 12-jarige Maia Gough het podium op ging op de populaire tv-talentenjacht Britain’s Got Talent, kondigde ze aan dat ze een lied van Whitney Houston zou zingen. Simon Cowell lijkt sceptisch: iedereen weet dat niemand kan zingen zoals Whitney.

Maar wanneer de jonge Maia echt van start gaat, is het geweldig hoe het gaat met haar optreden en het publiek kan niet ophouden met te juichen. Bekijk haar ongelooflijke prestaties hieronder.

Wauw! Ik was echt aangenaam verrast door het optreden van deze 12-jarige, vooral toen het nummer echt van start ging en ze het alles gaf. Deel de video als je ook onder de indruk was!
[fblike]