Schokkende foto van Samantha ‘Barbie’ de Jong duikt op: “Lijkt wel 60!”

Dat mensen zonder talent ook bekend kunnen worden bewijst Samantha ‘Barbie’ de Jong de afgelopen tien jaar wel. De geboren Scheveningse werd ruim tien jaar geleden bekend van haar deelname aan de reality serie ‘Oh Oh Cherso’ en weet sindsdien nog elke week de roddelbladen te halen. Vorig jaar nog zat ze in een afkickkliniek ergens in Schotland en zou ze meerdere malen pogingen tot zelfmoord hebben gedaan. Best wel bizar natuurlijk en misschien heeft het juist wel allemaal te maken met alle aandacht die ze krijgt.

Het zit Samantha ‘Barbie’ de Jong ook wel allemaal tegen hoor!

Onlangs kwam de blondine overigens nog in het nieuws omdat ze betrokken was geraakt bij een heftig auto-ongeluk in Den Haag. Achter het stuur zat haar aangeschoten nieuwe vriend Gerrit.

Eenmaal in het ziekenhuis lag ze volgens haar manager in levensgevaar maat dat viel achteraf allemaal reuze mee. Wel ontdekten de artsen aldaar dat ze zwanger was van Gerrit. Een ongeluk bij een ongeluk kan je dus wel zeggen. We zijn nu weer een aantal weekjes verder en Barbie deelt een video op Instagram.