Search
Close this search box.

Schattige baby kruip naar deze hond. De reactie van de hond liet elk hart smelten.

Iedereen die een hond heeft, zal beamen dat het geweldige huisdieren zijn. Het zijn trouwe en spontane dieren die altijd wel een glimlach op je gezicht weten te toveren. Soms doen ze wel eens gekke dingen, maar het zijn erg intelligente beesten. De meeste honden schieten overigens uitstekend op met kinderen en vaak worden ze de beste vriendjes. Uiteraard is het erg belangrijk om altijd een oogje in het zeil te houden en je kinderen nooit alleen te laten met je hond. Soms kan een onverwachte beweging een agressieve reactie uitlokken. Kinderen beseffen immers niet altijd goed wat de gevoelige punten zijn van een hond.

Dat is de reden waarom vele ouders altijd erg nerveus zijn om hun baby aan hun huisdier voor te stellen. Hoe zal het dier reageren? Worden ze de beste maatjes of zullen ze jaloers zijn omwille van de “indringer”?

De ouders in de onderstaande video hoeven zich alvast weinig zorgen te maken. De husky van het gezin werd immers de beste vriendjes met de baby. Al van in het prille begin waren de twee meteen bevriend. Eenmaal het kindje kon kruipen, begon het schattige duo met elkaar te spelen. Wat dat spelen inhoudt, zien we in de onderstaande video.

Als je het vertederende tafereel ziet, begrijp je waarom de clip ondertussen al meer dan 14 miljoen keer bekeken werd.

DEEL DEZE SCHATTIGE VIDEO MET IEDEREEN DIE VANDAAG EEN OPKIKKERTJE KAN GEBRUIKEN!