Zoek
Sluit dit zoekvak.

Samuel, 1, gilt als zijn luiers worden verschoond – en dan beseft moeder dat er iets vreselijk mis is

Kinderen zijn onze meest waardevolle geschenken – en ouders weten precies hoe ver ze zouden gaan om hun kind te beschermen tegen mogelijke gevaren in de wereld. In elk geval waar iemand opzettelijk iets vreselijks doet dat ons kind kan verwonden, worden we dus al snel woedend.

Maar als het gaat om iets dat zo standaard is als een luierwissel – geen ouder kan zich voorstellen dat dat schade aan een kind kan aandoen… Of kan dat? Helaas heeft een moeder die onlangs haar zoon op een openbare plek wilde verschonen, onlangs op de harde manier geleerd dat men altijd waakzaam moet zijn, zelfs in de meest onverwachte scenario’s.

Hayley Turner was uit met haar 1-jarige zoon Samuel toen hij een luierwissel nodig had.

Maar zodra Hayley hem op de tafel neerlegde, begon hij te gillen. Dit was op geen enkele manier ongewoon, omdat Samuel vaak nogal kon huilen als hij werd verschoond. Maar moeder Hayley besefte al snel dat er meer aan de hand was. Ze draaide hem om en inspecteerde hem – en toen ontdekte ze dat zijn rug vol was van rode vlekken.

Een echt beest had punaises op de onderkant van het verschoonkleed gelegd, zodat de scherpe punten naar buiten staken en in Samuels rug. Er was er niet één, maar vijf naalden drongen door Samuel’s huid.

Wie zou zo wreed kunnen zijn om zoiets te doen voor een onschuldig kind?

Hayley zette niet vaak iets op Facebook, maar omdat ze vond dat dit absoluut belangrijk was om te verspreiden, besloot ze om naar de sociale media te gaan om uit te leggen wat er was gebeurd. Haar bericht is sindsdien gedeeld door de duizenden.

Press deelt de verschrikkelijke ervaring van Hayley om ouders eraan te herinneren om de verschoningstafel waarop ze hun baby in het openbaar leggen, van naderbij te bekijken.

Je moet niet bang zijn om hun baby in het openbaar te verschonen, maar je kunt nooit te voorzichtig zijn!
[fblike]