Zoek
Sluit dit zoekvak.

Samantha en Gerrit eindelijk eerlijk over oorzaak ongeluk.

Enkele weken geleden waren Samantha de Jong en haar vriend Gerrit betrokken bij een zwaar auto-ongeval in Den Haag. De twee hielden de lippen stijf over de precieze oorzaak van het ongeluk. Daar komt nu verandering in. Aan het weekblad Story gingen ze eindelijk over tot bekentenissen.

‘Heel stom’.

In de auto zaten drie personen, waaronder Gerrit en Samantha. De blondine raakte zwaargewond en de artsen zouden zelfs even voor haar leven gevreesd hebben. Hun auto knalde op een hek bij een brug en er waren geen andere voertuigen bij betrokken. Gerrit, die de auto bestuurde, vertelt nu hoe hij de controle over het stuur verloor.

De nieuwe vriend van Samantha legt uit: “Ik ben heel stom geweest. Maar ik heb echt mijn lesje geleerd. Ik had die dag gedronken. Waarom ik toch achter het stuur kroop, weet ik niet. Ik rijd al ruim tien jaar niet meer met drank op, maar die middag wel.” Gerrit zegt dat hij vettige handen had, waardoor hij de grip verloor. Hij vervolgt: “En ik reed waarschijnlijk te hard door die bocht. Een bocht die ik op mijn duimpje ken. En toen ging het fout.”

Onverzekerde auto?

Nadat aan het licht kwam dat Barbie in de auto zat, ging ook het verhaal de ronde dat de auto niet verzekerd was. Ook daarover schept Gerrit duidelijkheid: “Dat klopt niet. Ik had die auto net gekocht en hij was verzekerd. Daar heb ik ook alle papieren van.” Toch was er iets niet in orde met de auto. Gerrit legt uit: “Ik heb die auto met een APK gekocht, maar nu blijkt dat hij nooit goedgekeurd had mogen worden.” De auto werd in beslag genomen voor verder onderzoek. De nieuwe partner van Samantha moest ook meteen zijn rijbewijs afgeven. “Ik weet nu al dat ik twee jaar lang niet mag rijden”, klinkt het.

https://www.instagram.com/p/CAnMR9CA2R3/?utm_source=ig_embed