Search
Close this search box.

Sadistische oma keek toe hoe een pedofiel haar eigen 1-jarige kleindochter misbruikte.

Een sadistische oma stond haar vriend toe om haar 20 maanden oude kleindochter te misbruiken nadat hij bekende dat hij op kleine meisjes viel.

De oma (47) keek toe hoe haar partner (35) de peuter in zijn huis in Adelaide, Australië, misbruikte.

De rechtbank kreeg te horen dat de peuter nu agressief reageert wanneer haar luier vervangen moet worden en doodsbang is om alleen met mannen in een kamer te zijn.

Rechter Liesl Chapman omschreef het misdrijf als “onuitspreekbaar.” De vrouw, die om juridische redenen niet vernoemd mag worden, werd deze week veroordeeld tot een gevangenisstraf van vier jaar en vier maanden.

Haar partner werd veroordeeld tot een minimale straf van 10 jaar en twee maanden. De man werd niet alleen veroordeeld voor het misbruik, maar ook omdat hij de foto’s ervan verstuurde aan meer dan 100 pedofielen wereldwijd.

Rechter Chapman vroeg: “Hoe kan een grootmoeder zulke dingen toelaten met haar eigen kleindochter? Jouw misbruik van vertrouwen is het ergste wat we ons kunnen indenken.”

Het stel leerde elkaar vorig jaar kennen via de sociale media, waar de vriend de vrouw toevertrouwde dat hij seksueel geobsedeerd was door kleine meisjes.

Hij vroeg om expliciete foto’s van de kleinkinderen van de vrouw, waarmee ze instemde om ze te versturen.

De dader werd vroeger al eens veroordeeld tot 13 jaar gevangenisstraf voor gelijkaardige feiten, maar werd vervroegd vrijgelaten nadat hij getuigde tegen een pedofiel uit Canada.