Zoek
Sluit dit zoekvak.

‘Roxeanne Hazes niet opgezet met verzoening André en Rachel’.

Sinds lange tijd kan André Hazes het weer uitstekend vinden met zijn moeder Rachel. Dat was ooit wel eens anders. Onlangs was de zanger zelfs aanwezig op het feestje voor haar vijftigste verjaardag. Rachel moet het met lede ogen aanzien, want het heeft er alle schijn van dat hun verzoening ten koste gaat van haar band met Rachel.

Roxeanne was er altijd voor haar moeder, in goede en slechte tijden. Ook toen Rachel opgenomen moest worden in de psychiatrie, maakte Roxeanne tijd voor haar. In die donkere periode was er van André geen sprake.

Rachel krabbelde weer overeind en voelt zich beter dan nooit tevoren. Ze heeft zelfs een nieuwe liefde in haar leven! Haar zoon André wordt overal bij betrokken. Toen de zanger samen was met Bridget Maasland deden ze zelfs uitstapjes samen. Een insider vertelt aan Privé dat Roxeanne het daar moeilijk mee had. De bron vertelde: “Roxeanne heeft er moeite mee dat haar moeder momenteel overal te vinden is waar André ook is. Rachel wilde niets meer met de publiciteit te maken hebben, maar zoekt het nu zelf weer op.”

Roxeanne niet blij met verzoening

Volgens de insider heeft Roxeanne een dubbel gevoel bij de verzoening tussen André en Rachel. De bron onthulde: “Zij leeft immers nog steeds in onmin met haar broer.” Volgens de bron verloopt de relatie tussen Rachel en haar dochter erg stroef en is de kans groot dat ze de komende tijd nog zelden contact zullen hebben. De insider voegde er nog aan toe: “Roxeanne voelt zich door haar moeder in de steek gelaten.”