Zoek
Sluit dit zoekvak.

Rico Verhoeven breekt rib interviewer.

Rico Verhoeven werd flink voor schut gezet in het SBS-programma Wie Het Laatst Lacht. De kickbokser moest stevig op zijn lippen bijten tijdens een gesprek met een nep-interviewer. Hij was zo gefrustreerd dat hij de man op het einde net iets te hard knuffelde.

Rico werd zogezegd geïnterviewd door een Amerikaanse sportzender. We zien hoe de nep-interviewer het geduld van de immer sympathieke Rico zwaar op de proef stelt. De interviewer begon vragen te stellen over agressie en aanrakingen met justitie. Rico verdedigt zich vurig, maar dan hoort hij ook nog eens dat de interviewer dacht dat Badr Hari voor hem zat. Gelukkig zorgde Wendy van Dijk precies op tijd voor de bevrijding!

Verhoeven zag er de humor wel van in, maar op het einde kreeg de interviewer een net iets te stevige knuffel. De interviewer grapte nog: “Ik denk dat je net mijn borstbeen gebroken hebt.” Iedereen moest lachen, maar achteraf bleek dat de man daadwerkelijk zijn rib gebroken had! Rico zei later in de studio: “Nee! Dan moet ik die man echt even een bloemetje sturen.”

Je kunt de video hier bekijken.