Search
Close this search box.

Rachel Hazes verklapt ‘zwaar geheim’ zakenplan.

Rachel Hazes heeft de laatste tijd niet stilgezeten. Ze is niet alleen bezig met haar tweede boek, maar ze werkt ook hard aan een nieuwe musical over wijlen André Hazes. Toch heeft ze nog tijd over voor een speciaal project, dat eigenlijk nog top secret is.

Café en museum

Rachel Hazes verklapte aan weekblad Story dat ze grootse plannen heeft voor de toekomst. De moeder van André onthulde: “Het is eigenlijk nog zwaar geheim. Maar ik vind het zo leuk, dat ik het met Story wel wil delen.” Samen met horecaondernemer Won Yip gaat Rachel een speciaal project beginnen. Ze vertelde: “Samen met hem ga ik een Hazes-kroeg beginnen in Amsterdam. Een café waarin ook een museum rond de oude André Hazes komt.”

Dat alles heeft ook een negatieve kant. Al die drukke bezigheden wegen gaan namelijk ten koste van haar privéleven en het lijkt erop dat haar inmiddels ex-vriend het kind van de rekening werd. “De schaduwzijde is dat het me nu dus wel mijn relatie kost. Met een steen in mijn buik heb ik er een punt achter gezet. Mike verdient een vrouw die er voor hem is”, zei Rachel nog.