Zoek
Sluit dit zoekvak.

Rachel Hazes onthult snoeihard de reden van ruzie met André Hazes

Rachel Hazes heeft voor het eerst openhartig verteld over de oorzaak van haar jarenlange ruzie met André. Ook heeft ze verteld wat ze nu echt van haar schoondochter Monique Westenberg vindt. En wat blijkt: ze vindt Monique een hartstikke goede vrouw!

In zijn nieuwe talkshow Hoge Bomen vraagt presentator Jeroen van der Boom naar de ruzies die Rachel in het recente verleden had met haar zoon André. Die hebben haar veel verdriet gedaan in een periode dat het al slecht met haar ging, zo vertelt ze. “Ik was niet klaar met mijn zoon,” zegt Rachel in Hoge Bomen. “Ik ben nooit klaar met mijn kind. En ik wil hem nooit een schuldgevoel aanpraten, maar dit was wel de genadeklap. Als je drie jaar je kind niet ziet… Dat heb ik als heel slecht ervaren. Ik hoop dit nooit meer met één van mijn kinderen meemaken, want dat trek ik niet.”

Rachel zegt dat een moederlijk advies aan André de druppel was en zorgde voor de jarenlange ruzie. Of nou ja, ruzie? “Ik heb geen ruzie gemaakt, maar ik heb geprobeerd mijn kind te beschermen voor iets. En niet voor haar (Monique, red.), want zij is een hartstikke goede vrouw, maar ik probeerde zijn mooie jaren te…” Rachel maakt de zin niet af, maar Jeroen trekt de juiste conclusie: “Je vond hem te jong.”

“De wereld lag aan zijn voeten,” vervolgt Rachel. “Dré is nooit thuis en ik vond het zonde om gelijk al een relatie en een kind te nemen. Maar dat is niet aan mij. Ik heb mijn mening te snel gegeven. Ik zou dat ook nooit meer doen. Al heeft hij er nu één van tachtig en heeft ze drie gebitten in, dan zeg ik nog dat ik haar leuk vind.”

Verhuizing

In de ontroerende eerste aflevering van Hoge Bomen vertelde Rachel ook een grote stap te gaan nemen. Ze heeft samen met haar nieuwe liefde Mike plannen om te verhuizen naar Spanje…

“Wij gaan naar Barcelona“, zegt ze tegen de zanger, wanneer hij vraagt hoe zij en haar goede vriendin Rossana Kluivert contact met elkaar onderhouden. Aan de vleugel in Hoge Bomen vertelt ze dat ze bezig zijn met een stuk grond in Barcelona naast hun goede vrienden Rossana en Patrick. “Wij worden buren, dat gaat niet goed komen”, vertelt Rachel lachend.

Bron: Shownieuws Beeld: Youtube