Zoek
Sluit dit zoekvak.

Puppy ontsnapt telkens uit zijn kooi en niemand weet hoe. In dit filmpje is te zien hoe het hem lukt.

We weten allemaal wel dat honden echt geweldige beesten zijn. Ze zijn loyaal, spontaan en verrassen je soms met de gekste dingen. Vaak doen ze stomme en hilarische dingen terwijl ze wel intelligent kunnen zijn. Een voorbeeld van een van die hilarische en gekke dingen: bekijk de onderstaande video.

Zoals hierboven al gezegd is, honden kunnen relatief gezien heel intelligent zijn, ze doen zich vaak dommer voor dan ze daadwerkelijk zijn.In de onderstaande video zien we een vrouw die haar puppy in de kooi doet.

Het is al meerdere keren voorgekomen dat wanneer ze terugkomt de puppy op magische wijze is ontsnapt. Dus ditmaal is er een camera op de kooi gericht

.Hierdoor kunnen we de dader zien, de Duitse herder doet op handige wijze de kooi weer open zodra het baasje uit zicht is. Die wil natuurlijk dat zijn maatje lekker op vrije voeten is.

Het is een hilarische video! Bekijk het zelf in de onderstaande video. Als je het een toffe video vindt, vergeet dan niet het artikel te delen met je vrienden en familie op Facebook!