Search
Close this search box.

Puppy gedumpt in het asiel met “doodstraf-beleid” en gaat elke avond huilend slapen.

Een hond in huis hebben is een heuse verantwoordelijkheid, vooral als het nog een puppy is. Jammer genoeg beslissen huisdiereigenaren op een slecht moment en veranderen daarna hun mening wanneer ze beseffen wat voor een verantwoordelijkheid het echt is.

Dat was precies ook wat er gebeurde met een schattige Duitse herder pup, Jordy. Na twee maanden bij zijn nieuw gezinnetje werd hij gedumpt.

Een zonnige dag in Californië. De kleine pup werd meegenomen met zijn speeltjes, wat eten en zijn favoriete dekentje en werd gedumpt in het asiel van Carson Animal Shepherd.

De schok van verlaten te worden maakte de kleine pup depressief en doodsbang.

Huilde zichzelf in slaap
De schok en verwarring die de kleine hond ervoer zorgde ervoor dat hij zeer teruggetrokken werd en stopte met eten. De hele dag zat ie met zijn kopje naar beneden en dronk slechts af en toe wat water.

Elke nacht huilde hij zichzelf in slaap.

Jordy bevond zich in een asiel waar de plaats beperkt was en indien dieren binnen een bepaalde tijd niet geadopteerd worden, ze afgemaakt worden om plaats te maken voor de constante stroom van achtergelaten en verwaarloosde pups.

Geen enkele hond zou zo mogen leven.

Eindelijk nieuwe thuis
Gelukkig werd hij net op tijd geadopteerd en hopelijk kan hij nu geniet van de liefde die hij verdient.

Dit is echt iets waar meer mensen zouden moeten over nadenken voor ze een hond in huis halen. Als je niet zeker bent of je er wel voor kunt zorgen, en het de liefde kunt geven die het nodig heeft, haal je er beter geen in huis.

https://www.facebook.com/savingcarsonshelterdogs/videos/749994861839817/