Zoek
Sluit dit zoekvak.

Puppy die gedumpt werd in een asiel is ontroostbaar omdat zijn familie hem niet meer wil.

Hunter dacht dat hij een eeuwige thuis had met mensen die levenslang van hem zouden houden. Helaas had hij het fout.

Vorige week werd de 6-jarige puppy overgedragen aan de Houston Humane Society in Texas in de VS. De vorige eigenaars van Hunter zeiden de asielmedewerkers dat Hunter niet kon opschieten met hun nieuwe puppy, dus besloten ze dat ze hem niet langer wilden.

Niemand had dat aan Hunter uitgelegd natuurlijk, maar het werd snel duidelijk dat hij de boodschap begrepen had.

Randi Bertholet doet al zeven jaar vrijwilligerswerk in het asiel. Ze was de eerste die Hunter opving nadat zijn leven ondersteboven werd gegooid.

“Toen ik de kennel binnenwandelde, zag ik eerst zelfs geen hond, totdat ik in de hoek keek. Ik zag hem trillen van angst en hoe hij zich onzichtbaar probeerde te maken”, vertelde Randi. “Ik ging meteen op de vloer zitten, draaide me weg van hem en wachtte tot hij naar me toe zou komen. Na enkele minuten kroop hij voorzichtig naar me toe.”

Toen hij besefte dat hij Randi kon vertrouwen, stortte hij in.

Onderaan dit artikel zie je de video van dit vertederende moment en het zal je meteen naar je eigen hond willen doen lopen. “Ooit al afgevraagd hoe een gebroken hart eruitziet? ZO dus!”, zei Randi.

Randi kon alleen maar haar uiterste best doen om hem te troosten. Hunter had immers alle reden om zo droevig en overstuur te zijn.

“Ik huilde de hele nacht terwijl ik met mijn honden in bed lag, denkend aan hem die daar zo alleen en bang zat.”

Nadat de video op de sociale media gedeeld werd, stroomden de medelevende reacties binnen. Het zal hopelijk dus niet lang duren vooraleer Hunter geadopteerd wordt in een nieuwe liefdevolle thuis zoals elke hond verdient.

BEKIJK DE HARTVERSCHEURENDE VIDEO HIERONDER EN DEEL DIT MET IEDEREEN DIE EEN HOND HEEFT! MENSEN MOETEN DIT ZIEN OM TE BESEFFEN DAT HONDEN EEN HART EN ZIEL HEBBEN, EN NIET GEWOON ACHTERGELATEN KUNNEN WORDEN!

https://www.facebook.com/HoustonHumaneSociety/videos/10156437767123971/