Zoek
Sluit dit zoekvak.

Pup wordt in een kar geduwd in de supermarkt, maar haar reactie maakt iedereen aan het lachen.

Het komt niet vaak voor dat je naar de supermarkt gaat en een hond in een kar ziet, maar deze puppy Zira slaagde erin iedereen aan het lachen te maken bij een recent bezoek aan een winkel.

Haar eigenaar moest haar vastleggen en we zijn zo blij dat ze het deed. Haar uitdrukkingen in de winkel zijn onbetaalbaar. Duizenden hebben haar foto’s gedeeld, want de hele wereld moet deze gelukkige hond zien die zo veel plezier krijgt van iets dat voor ons heel normaal is. Bekijk deze gekke foto’s maar eens voor jezelf.

Zira, uit Monterey, Californië, was 4 maanden oud toen deze leuke foto’s werden gemaakt. Ze vindt het geweldig om nieuwe mensen te ontmoeten en nieuwe avonturen te beleven.

https://www.facebook.com/zirathecorgi/photos/a.348884722243110/383059655492283/?type=3

Shopper ‘verbaasd’
Nadat het winkelen was gedaan, stuurde de eigenaar de leuke foto´s naar Love What Matters en ze stonden op hun Facebook-pagina met de volgende opmerking.

“Mijn hond ging naar Target – en kijk hoe blij ze is! Zira is een 4 maanden oude mix van een Corgi en Mini Aussie; en is verliefd op alles wat ze kan kauwen! Ze is een heel sociale hond die dol is op spelen met haar vriend, Poppy, de pitbull. Autoritten zijn haar favoriet – ze vindt het geweldig om nieuwe vrienden te ontmoeten.

“We besloten spontaan gisterenmorgen naar Target te gaan en namen Zira mee. Ze vond het absoluut geweldig! Zira kreeg nieuwe traktaties en een speeltje. Terwijl we een hoek omsloegen, was een vrouw onderdonderd! Ze kon niet stoppen om maar te vertellen hoe schattig Zira was.

‘Zira begon haar net te likken en de vrouw vond het geweldig. Ze liet haar haar gezicht kussen! Ze bleef ons vertellen wat een mooie en lieve hond, Zira, is. Gewoon weer een dag waarop Zira liefde en vreugde aan de wereld geeft … Ze vindt het geweldig nieuwe mensen te ontmoeten en aandacht te krijgen! “

https://www.facebook.com/lovewhatreallymatters/posts/1801411969881193

Zira’s bericht ging viraal nadat mensen niet genoeg konden krijgen van de reactie van deze hond, ze is zo opgewonden!

In slechts enkele dagen ontvingen haar eigenaren duizenden nieuwe volgverzoeken en ze heeft nu meer dan 57.000 volgers op Instagram.

https://www.instagram.com/p/BqBBoQhB5qw/?utm_source=ig_embed&utm_medium=loading

We zijn allemaal verliefd geworden op deze schattige hond. Vergeet niet om te delen met al je dierenliefhebbende vrienden en hun dag op te vrolijken.