Zoek
Sluit dit zoekvak.

Prinses Alexia laat zich gaan in Lech: ‘Kut, kut!!’

Bij de jaarlijkse fotosessie van de Nederlandse royals in Lech is een opvallend momentje met prinses Alexia op beeld vastgelegd. Uit haar mond ontsnapte namelijk een duidelijk hoorbare ”kut, kut!”

De prinses werd gefilmd terwijl zij de skilift pakte. Hierbij zwaaide ze nog even bevallig naar de pers, maar daardoor liet zij per ongeluk haar stok vallen. Op dat moment vergat ze duidelijk even dat de hele vaderlandse pers meekijkt. Gelukkig is haar nichtje Leonore de reddende engel…

Amalia

Ook Alexia’s grote zus Amalia kwam vandaag met een opvallende uitspraak in de media. De afdalingen voor de ogen van de Nederlandse en internationale media mogen van haar best wel wat pittiger. Dat zei prinses Amalia dinsdagochtend tegen haar vader koning Willem-Alexander. De sportieve Amalia (16) wilde voor de camera’s graag haar ski-vaardigheden tonen en dat kon alleen door pijlsnel naar beneden te skiën.

De opzet en de locatie voor de fotosessie, waarvoor dit jaar minder belangstelling was van de media dan in voorgaande jaren, bieden de prinsessen en hun neefjeS en nichtjes weinig mogelijkheden te laten zien hoe goed ze op de lange latten zijn. Daarvoor is een langere afdaling nodig dan die in Oberlech.

Dat zou echter betekenen dat de fotografen lang moeten wachten tot een skilift de skiënde Oranjes weer naar boven heeft gebracht voor de volgende afdaling. Het zou ook betekenen dat het fotomoment erg lang zou duren en dat is ook niet de bedoeling. Amalia moest zich daarom behelpen, maar zorgde er wel voor dat ze zo goed mogelijk voor de dag kwam.