Search
Close this search box.

Prins Harry en Meghan verwelkomen nieuw gezinslid

Prins Harry en Meghan Markle trouwden op 19 mei van dit jaar in St Georges Chapel in Windsor. Twee miljard televisiekijkers van over de hele wereld volgden de bruiloft live op televisie.

Harry en Meghan waren al twee jaar samen, en het was niet te missen hoeveel ze van elkaar houden.

Nu, volgens People Magazine, zijn ze toe aan gezinsuitbreiding!

Weet je nog hoe het er aan toeging op die vroege zomerse dag? Harry en Meghan trouwden onder het toeziend oog van de vele toegestroomde mensen.

Na de bruiloft kwam het paar naar buiten en op de trappen en in de stralende zonneschijn kusten ze, tot groot genoegen van het publiek.

https://instagram.com/p/Bi9jNzMB0V1/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=embed_loading_state_control

Nu is het stel inmiddels drie maanden getrouwd en hebben ze, volgens People Magazine, een nieuw lid toegevoegd aan het gezin!

https://instagram.com/p/Bjg-LczBVr-/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=embed_loading_state_control

Barmhartige Meghan
Volgens informatie die nog niet bevestigd ofwel ontkend is door het stel, hebben ze een labrador geadopteerd. Meghan is een echte hondenliefhebber, en heeft al vaker mensen op sociale media opgeroepen om honden uit een asiel te adopteren, in plaats van een puppy te kopen, aldus de Zweedse krant Aftonbladet. In de Verenigde Staten adopteerde ze al twee honden, Bogart and Guy, maar Bogart bleef in Noord-Amerika toen Meghan verhuisde naar Groot-Brittanië. Echter, Guy de beagle ging mee en schijnt dikke maatjes te zijn met Queen Elizabeth.

“Ik heb twee honden die al lang bij mij zijn, allebei gered uit het asiel. Eentje blijft bij hele goede vrienden in Amerika, terwijl Guy al hier is. Hij is hier al een tijdje,” vertelde Meghan in een BBC-interview, aldus Aftonbladet.

Meghan en Harry geven het goede voorbeeld, door een hond te adopteren in plaats van er één te kopen denk ik. Daarom deel ik dit en wil ik ze het allerbeste wensen met hun nieuwste gezinslid!
[fblike]