Search
Close this search box.

Prachtige kerstreclame van Elton John gaat de wereld over en ontroert miljoenen.

Een emotionele reclame met Sir Elton John in de hoofdrol heeft veel traantjes losgemaakt.

Verleden maand is een kerstreclame van John Lewis in première gegaan. Inmiddels zijn de beelden meer dan 12 miljoen bekeken, en dat zal ongetwijfeld veel meer worden.

Elton John is natuurlijk wereldberoemd en één van de bestverkochte artiesten aller tijden. Iedereen kent wel een van zijn nummers. Of het nu uit de Lion King, of het eerbetoon aan prinses Diana is. Er zijn weinig mensen die wereldwijd zo’n grote muzikale invloed hebben.

Nu heeft Elton samen John Lewis een prachtige en emotionele reclame gemaakt. John Lewis is een warenhuisketen in het Verenigd Koninkrijk. Sinds 2007 is het inmiddels een traditie dat ze ieder jaar rond kerst een televisiereclame maken.

Op sociale media is de kerstreclame van dit jaar heel veel gedeeld, waaronder door veel beroemdheden.

Het idee achter de reclame is relatief simpel. Voordat Elton een mega-popster en icoon was, was hij kleine Reginald Kenneth Dwight uit het Engelse plaatsje Pinner. We zullen niet meer verklappen, zodat je je kan laten verrassen door deze tranentrekker.

Vergeet niet om deze lieve en emotionele beelden te delen met jouw vrienden op Facebook zodat ook zij hiervan kunnen genieten!