Zoek
Sluit dit zoekvak.

Populair kinderspeelgoed explodeert in het gezicht van jongen – nu heeft vader een waarschuwing voor alle ouders

Speelgoed is gemaakt om kinderen te vermaken en te amuseren, nooit om ze pijn te doen.

Vandaag zie je soms kinderen spelen met een fidget spinner. Je kent de naam misschien niet, maar je zult het speelgoed in kwestie ontdekken als je het ziet.

Volgens de advertenties, is het speelgoed goed voor het verlichten van stress – zowel bij kinderen als volwassenen. Anderen zijn echter een afleiding op zichzelf.

Kinderen worden niet gehinderd door dergelijke nuances. Als ze leuk zijn, zijn ze leuk, en fidget spinners kunnen enorm vermakelijk zijn.

Papa John Harris kocht onlangs twee fidget-spinners voor zijn jonge zoon en hijzelf, volgens de Amerikaanse nieuwsbron Tribunist.

Na online te hebben gezocht, ontdekte hij een aantal trucs die met het plastic speelgoed konden worden uitgevoerd. Je kunt onder andere een luchtcompressor gebruiken om de fidget-spinner sneller en hoger te laten draaien.

Het was eerst leuk. Maar al snel zou het lachen huilen worden….

Fidget-spinner ontploft
Op een dag explodeerde de fidget-spinner van zijn zoon in zijn gezicht. De ernstigste schade werd aan de mond van de jongen toegebracht, omdat hij een diepe snee op zijn bovenlip had.

John haastte zijn zoon naar het ziekenhuis, waar zijn wond 30 hechtingen vereiste.

Na het vreselijke ongeluk heeft John op Facebook en bericht geschreven om anderen te waarschuwen.

“Ik weet dat dit bericht niet gemakkelijk zal zijn om te lezen, maar ik vond het nodig,” schreef hij. “Dit werd veroorzaakt door het spelen met een fidget-spinner en een luchtcompressor.

“Ik hield de spinner en de luchtslang vast toen het gebeurde, we speelden er al een tijdje mee en de plastic spinner ontplofte. We staan ​​nu op de Eerste Hulp, wachtend om hechtingen te krijgen. Ik deel zodat niemand anders hetzelfde domme idee krijgt dat ik had.We hadden geluk dat het zijn ogen miste, het had veel erger kunnen zijn. ‘

Natuurlijk, als ouder, wil je dat je kind een leuke en zorgeloze jeugd heeft. Soms is het echter beter om veiligheid de voorrang te geven. Wees voorzichtig en volg altijd dat je gebruiksaanwijzingen.

Een volledig onschadelijk speelgoed kan worden omgezet in iets gevaarlijks als het verkeerd wordt gebruikt.

Deel dit artikel met je vrienden en familie op Facebook, zodat het bewustzijn wordt verspreid over de risico’s van fidget-spinners wanneer ze niet op de juiste manier worden gebruikt.
[fblike]