Zoek
Sluit dit zoekvak.

Politiepaard weigert naar werk te gaan voordat hij zijn dagelijkse kopje thee heeft gedronken

Een kopje thee of koffie in de ochtend is voor de meeste mensen een feit. Ik ben persoonlijk ongeveer zo ver weg van een ‘ochtendmens’ als iemand kan krijgen, dus ik waardeer een warm drankje om de motor te starten.

Dat doet ook een politiepaard in Engeland, die elke dag begint met een kopje thee.

Volgens rapporten heeft Jack de afgelopen 15 jaar bij de politiepost van Merseyside gediend en steekt de 20-jarige elke dag zijn tong in de mok van zijn ruiter. Nu zijn leden van de afdeling begonnen hem op te nemen in hun theeronde.

De officieren beweren dat Jake zoveel van zijn thee houdt dat hij in zijn stal wacht voordat hij de dag begint.

Hij neemt zijn gezondheid serieus, dus kiest hij voor magere melk in plaats van volle.

Wetende dat een gloeiend heet kopje thee niet goed is voor een paard, vullen zijn ruiters de beker met koud water, precies zoals Jake het lekker vindt.

Merseyside Police Mounted Section manager en trainer Lindsey Gaven legde uit: “Jake is een van de 12 paarden die we op de stal hebben en met ons samenwerken.

“Ik zou Jake absoluut beschrijven als een paard met veel karakter. We hebben allemaal zijn theebestelling geleerd – hij zal omgaan met één suiker, maar is zeker gelukkiger als je eraan denkt om hem twee te geven.

“Als je aan de zijkant van de stal staat en hij je ziet met een mok in je hand, kun je garanderen dat hij zal draven om een ​​slurp te proberen.”

Bekijk Jake die thee drinkt in de onderstaande video:

https://www.facebook.com/LADbible/videos/443420283033241/

De taken van Jake omvatten het controleren van voetbalwedstrijden en het assisteren bij de jaarlijkse Grand National op Aintree Racecourse.

Helaas, gezien het feit dat Jake nu 20 is, zal zijn tijd met de kracht binnenkort ten einde komen. Nadat hij met pensioen gaat? We kunnen alleen maar hopen dat Jake vaak in slaap zal vallen, met voldoende thee om hem elke dag te helpen.

Hij lijkt zeker een kerel met veel karakter.
(Bron: The Animal Club)