Search
Close this search box.

Politieagenten brengen eenzame man voedsel en een televisie nadat zijn vrouw overleed.

Dit is het hartverwarmende moment waarop een politieagent de hand van een gepensioneerde vasthoudt die na het overlijden van zijn vrouw een geïsoleerd bestaan leefde.

De bejaarde man woonde in een leeg huis nadat de familie van zijn overleden vrouw hun huis leeghaalde – zelfs zijn televisie namen ze mee.

De noodkreet van de niet nader bij naam genoemde man kwam ter ore van wijkagenten Rogers en Greaves in Birmingham (Engeland).

De twee politieagenten schoten meteen in actie om ervoor te zorgen dat de man enkele basisspullen en zorgen kreeg. De zorgzame politieagenten kwamen bij zijn huis in Ladywood opdagen, gewapend met een boodschappentas en een gloednieuwe televisie, magnetron en broodrooster.

De bejaarde man was zo geraakt door hun vriendelijkheid dat hij begon te snotteren in de armen van een van de agenten.

De spulletjes werden aan de man overgemaakt dankzij de hulp van liefdadigheidsinstelling Trident Reach die de agenten contacteerde.

Bij hun aankomst zetten ze de ketel op het fornuis om thee en toast te maken, alvorens zijn nieuwe televisie te installeren.

DEEL DIT BERICHT ALS OOK JIJ DIT ZO’N HARTVERWARMEND GEBAAR VINDT! WE MOGEN NIET TOELATEN DAT OUDERE MENSEN ZICH EENZAAM VOELEN IN ONZE MAATSCHAPPIJ!