Search
Close this search box.

Politieagent word geïrriteerd omdat een “Opaatje” te traag rijdt. Wat hij dan laat zien is hilarisch!

Iedereen weet dat snelheidsduivels een gevaar zijn op de weg. Maar de realiteit is dat ook trage automobilisten een gevaar kunnen zijn – nog los van het feit dat ze ontzettend op de zenuwen werken! Toen een politieagent een erg oude “opa” voor hem opmerkte, was hij een beetje verveeld. Hij reed namelijk ver beneden de toegelaten snelheidslimiet.

Nadat hij de trage bestuurder een vermaning gegeven had, voelde politieagent Brian Bowman de noodzaak om zijn ervaring met de camera te delen. Hij begint met zijn frustratie uit te drukken: “Deze kerel werkt zo op de zenuwen … Hij gaat letterlijk aan 2 km/u waar je 50 mag.” Wauw, dat klinkt behoorlijk slecht! Agent Bowman gaat dan verder met uit te leggen dat de kerel ongeveer 100 jaar oud is. Maar dan vervolgt hij: “Hij zou zelfs helemaal niet op de baan mogen zijn.”

De agent bevond zich dus in een behoorlijk interessante situatie, zeker omdat hij ook nog eens afgesnauwd werd door de trage bestuurder. Maar van zodra we de frustratie van Bowman echt beginnen te voelen, draait de camera naar de bejaarde opa … En wie er voor hem is, is precies zoals hij het omschreef – maar dan een langzame schildpad die in het midden van de weg kroop!

DE VIDEO IS ZO GRAPPIG DAT HET GEEN WONDER IS DAT DE CLIP HELEMAAL VIRAAL GING. BEKIJK DE BEELDEN HIERONDER EN DEEL DIT MET IEDEREEN DIE VANDAAG EEN GLIMLACH KAN GEBRUIKEN!