Zoek
Sluit dit zoekvak.

Politie ziet verdwaalde jongen langs de weg en beseft onmiddellijk dat de situatie ernstig is.

Politieagenten worden getraind om alle illegale activiteiten aan te pakken. Natuurlijk zijn ze nog steeds menselijk en daardoor in staat fouten van dag tot dag te maken.

In dit specifieke geval gaat het om agenten die ten onrechte het ergste aannemen, en het heeft gelukkig geen ernstige gevolgen … integendeel zelfs.

Dit is Cristopher Felix.

Hij is een 19-jarige student uit Brooklyn Park, Minnesota – en de moedige held in dit hartverwarmende verhaal over een echte dierenreddingsactie.

Een paar dagen geleden reed Cristopher in zijn auto toen een eekhoorn voor hem de straat op rende. Het kleine dier verdween onder het voertuig en kwam een ​​paar tellen later weer in de achteruitkijkspiegel van Felix te voorschijn – een klein, levenloos lichaam op de weg.

In plaats van verder te gaan, besloot Cristopher om actie te ondernemen.

“Ik voelde me behoorlijk slecht over wat er gebeurde,” vertelde de jongen aan The Dodo.

‘Ik dacht er alleen maar aan om de eekhoorn te helpen, omdat ik dacht dat dat het beste zou zijn. De arme eekhoorn bewoog niet, dus pakte ik hem op met mijn handschoen, zette hem op het gras en begon met borstcompressies. ”

Een leven redden
Na 10 minuten compressies trok Felix de aandacht van de lokale politie, die stopte om te onderzoeken wat er aan de hand was.

Eén van de body camera´s van de agenten heeft vastgelegd wat er toen gebeurde:

https://www.facebook.com/BPPDMN/videos/512481415884729/

De politie vermoedde aanvankelijk een misdaad, maar kort daarna veranderde alles. Het bleek dat Cristopher het leven van de eekhoorn had gered!

Op het moment dat het schepsel weer bij bewustzijn kwam, begonnen de agenten de jonge Cristopher te feliciteren.

Natuurlijk, een eekhoorn zal voor de meeste mensen misschien niet veel betekenen, maar voor Cristopher was het heel belangrijk.

“Ik was heel blij dat ik kon helpen. Het is een leven dat wordt gered, “zei hij. “Ik ben blij dat ik er die dag was om het te helpen. Ik was super blij om te helpen en de politie was dat ook. ”

Wat een fantastisch werk, Cristopher! Like en deel dit verhaal op Facebook als je denkt dat hij een groot applaus verdient voor zijn heldendaad!