Zoek
Sluit dit zoekvak.

Politie Eindhoven deelt zeer schokkende foto van 85-jarige vrouw die zwaar mishandeld werd door lafaard.

Zaterdagavond vond in Eindhoven een gewelddadige aanval plaats op een 85-jarige dame. De bejaarde vrouw wandelde na een namiddagje kaarten rustig over het Cassandraplein toen ze zonder enige aanleiding brutaal werd aangevallen en in elkaar werd geslagen. De politie van Eindhoven deelde de schokkende foto van de gewonde vrouw in de hoop dat burgers de ernst van de zaak beseffen en dat getuigen zich zouden melden.

De choquerende foto werd gedeeld in overleg met het slachtoffer en haar familie om de ernst van de zaak te onderstrepen.

De politie deed het relaas op haar officiële website:

“De vrouw kwam tegen 19.00 uur te voet terug van haar kaartclub toen ze ter hoogte van de rijtjeshuizen aan het Cassandraplein plotseling en met veel geweld werd overmeesterd door een onbekende man. De vrouw was kansloos en raakte flink gewond aan haar hoofd omdat de dader daar meerdere keren tegenaan schopte.”

Vlak na de overval schoten een vrouw en haar dochter te hulp en dienden de eerste zorgen toe aan de hevig bloedende vrouw. Daarna werd het slachtoffer onmiddellijk naar het ziekenhuis overgebracht.

De politie laat weten dat ze de zaak zeer ernstig nemen en dat ze er alles aan zullen doen om voor gerechtigheid te zorgen.

Onnodig te zeggen dat de vrouw erg getraumatiseerd is door de gebeurtenissen. Ze werd behandeld in het ziekenhuis en moet het volgens de politie nog rustig aan doen.

De politie geeft ook nog mee dat de feiten wellicht plaatsvonden ergens tussen 18.30 en 19 uur omdat het telefoontje over de aanval rond 19.00 uur binnenkwam.

Over de dader is voorlopig nog weinig bekend. Het zou om iemand gaan met een witte capuchon. De recherche zal opnieuw met de vrouw praten wanneer ze daar klaar voor is.

Getuigen kunnen zich melden op het nummer 0900-8844 of door het tipformulier op de website in te vullen. Ook via Meld Misdaad Anoniem op het nummer 0800-7000 kan er informatie over deze weerzinwekkende aanval gemeld worden.

DEEL DIT BERICHT MET IEDEREEN DIE JE KENT IN DE HOOP DAT IEMAND MEER INFORMATIE KAN VERSCHAFFEN ZODAT ER GERECHTIGHEID ZOU KUNNEN GESCHIEDEN VOOR DEZE ARME VROUW.