Zoek
Sluit dit zoekvak.

Politie adopteert een mishandelde Duitse herder puppy en traint hem tot politiehond.

De Spaanse politie arresteerde een man voor dierenmishandeling en adopteerden de mishandelde pup.

De politie in Granada, gelegen in het zuidoosten van Spanje, kreeg afgelopen week een melding binnen van dierenmishandeling. Ter plekke aangekomen zagen ze hoe een man zijn Duitse herder pup op straat schopte.

Nadat ze de man aanhielden, haasten ze zich naar de dierenarts om de arme pup te laten onderzoeken. Gelukkig was het hondje niet ernstig gewond, maar hij had wel een aantal blauwe plekken en een buikverwonding. De man werd gearresteerd voor dierenmishandeling, aldus Ideal.

De volgende ochtend, nadat ze er een nachtje over hadden geslapen, besloten de agenten de pup te adopteren! Niet alleen dat, hij zal ook getraind worden als politiehond, schreven ze op Twitter.

Via een Twitter poll werd een naam gezocht voor het hondje. De uiteindelijke winnaar is Stan Lee geworden, naar de legendarische stripauteur die op 12 november overleed.

Gelukkig is de pup volledig hersteld en heeft hij geweldige nieuwe baasjes gevonden waarbij hij alle zorg en liefde zal krijgen die hij verdient! Deel dit bericht als je het ook zo fantastisch voor de kleine Stan vindt!