Search
Close this search box.

Pitbull opgesloten in kooi en voor dood achtergelaten in de zee – gered door voorbij wandelende held

Ik zal nooit begrijpen wat er zich in het hoofd van dierenbeulen afspeelt. Meer zelfs, ik wil het niet weten.

Waarom mensen onschuldige en weerloze dieren pijn doen is voor mij een groot vraagteken. Het is gewoon volledig onacceptabel.

In dit artikel, besloot een baasje zijn pit-bull weg te gooien op een van de wreedste manieren die ik ooit heb gehoord.

Gelukkig was er een beschermengel in de buurt die de horror kon stoppen voor het te laat was.

Afgelopen maandag maakte een man een mooie wandeling langs de stranden in New Jersey.

Plots zag hij echter iets heel vreemd aan de rotsen. Het bleek een kooi te zijn, met iets erin.

Dat bleek echter een arme pitbull te zijn. De kooi werd zo geplaatst zodat het rijzend watergehalte de hond uiteindelijk zou verdrinken, volgens nj.com.

Gelukkig werd de kooi met de arme hond erin op tijd opgemerkt voor het water te hoog stond. Toen de man aan het wandelen was langs het strand en de hond opmerkte, sprong hij meteen het water in en bracht de kooi tot op het droge.

De brave man klom over een muur om de arme pup te redden. De voormalige eigenaar van de hond had duidelijk het plan om de hond een pijnlijke dood te bezorgen.

Het politiekantoor van het dorpje Monmouth onderzoekt nu de zaak en is op zoek naar informatie die kan leiden tot de persoon die het arme dier dumpte.

“De hond werd naar het Highlands politiekantoor gebracht en werd daar onderzocht door een dierenarts. Toen de dierenbescherming kwam opdagen was de hond bijna verdronken. Indien het niet was geweest voor de heldhaftige redder, zou de hond een dramatische dood zijn gestorven,” schreef de man op zijn Facebookpagina.

De hond, River, is nu veilig en verzorgd door een dierenorganisatie.

Op Facebook schreven medewerkers dat River is shock is door het incident, maar geen fysiek trauma heeft opgelopen.

Ze schreven ook dat de hond in goede staat verkeerde voor hij werd gedumpt, wat vragen oproept bij de reden van deze daad. Jammer genoeg was River niet gechipt, dus kan de identiteit van de dader niet achterhaald worden.

Ik hoop dat de politie het monster kan vinden die dit gedaan heeft met River! Ik hoop bovendien dat de arme hond een nieuw, warm gezinnetje kan vinden.
[fblike]